Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalnai issidrieke per visa Siaures Amerika,
Firma, Bmw, Mini, Rover, Mg ir Land Rover importuotojas Lietuvoje,
Keraminis dirbinys: krosnies, zidinio, sienu konstrukcine bei apdailos priemone,
Kaip vadinama nuolat atnaujinama daugiakalbe es duomenu baze [orig.],
Didelis jurinis vezys su kietu sarvu ir labai ilgais usais,
Bajorų Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 33-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 ml jogurto 260 g miltų 200 g cukraus 1,5 šaukštelio kepimo miltelių 3 kiaušiniai 200 ml margarino VILNIUS kepiniams ~ 400 g rabarbarų
Gaminimas: Sumaišykite
miltus su kitais sausais produktais. Margariną ištirpiname ir sumaišome su išplaktais kiaušiniais ir jogurtu. Tada sausus ingredientus sumaišome su skystų ingredientų mišiniu. Sumaišome iki vientisos masės. Supilame į kepimo indą ir išdėliojame supjaustytus rabarbarus. Kepame 180 C laipsnių
temperatūroje apie 40 – 45 minutes. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
|
|
|
|
|