Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g krevečių
1/2 šaukšto citrinos sulčių
2 šaukštai aitriųjų paprikų padažo
100 g raudonos saldžiosios paprikos
200 g pievagrybių
200 g konservuoto ananaso
50 g baltojo porų bamblio
1/8 l grietinėlės
1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų
1/4 šaukštelio druskos
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas chereso

Gaminimas:
Krevečių išlukstenti (tik nenuplauti), apšlakstyti citrinos sultimis ir aitriųjų paprikų padažu.
Nuvalytą papriką supjaustyti kubeliais arba smulkiai sukapoti. Tris ketvirčius kapotos paprikos sumaišyti su grybais bei krevetėmis. Marinuoti šaldytuve.
Nuvarvintus ananaso griežinėlius supjaustyti pusžiedžiais. Viską suversti į salotas.
Grietinėlę išplakti su paprikų milteliais bei druska iki purų. Paskaninti su cheresu sumaišytu majonezu, 1 šaukštu ananasų sunkos ir išmaišyti.
Kokteilį pagardinti padažu, pasūdyti ir apibarstyti likusiais paprikų kubeliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai