Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Etiopijos piniginis vienetas,
Tamsiai rudi akvareliniai dazai,
Kas nors netikra, prasimanyta, neteiseta,
Epinio, epinio lyrinio ar dramos kurinio ivykiu, isdestytu chronologine ir priezastine seka, visuma,
Vienmete arba daugiamete zole, savaime auga Amerikoje,
Edinburgo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eduardo Andrė g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eglinės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg jūros lydekos (be kaulo) 2 v.š. prieskonių, žuvies 1 kiaušinio 3 v.š. miltų 200 ml vandens Žiupsnelio druskos Aliejaus, kepimui
Gaminimas: Žuvį
ištrinti prieskoniais ir kiek palaikyti. Iš miltų, vandens, kiaušinio ir druskos paruošti masę, joje pavolioti kiekvieną atskirai gabaliuką žuvires ir kepti įkaitintame aliejuje.
|
|
|
|
|