Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
400 g kalafioro
40 g fermentinio sūrio
2 kiaušiniai
70 g miltų
0,2 a. š. kepimo miltelių
2 česnako skiltelės
1 sauja petražolių
1 žiupsnelis druskos
šviežiai malti juodieji pipirai
aliejus (kepimui)
Gaminimas:
Kalafiorus išskaidome žiedynais ir paverdame pasūdytame vandenyje apie 7 minutes, tačiau nepervirkite, kad nebūtų per minkšti. Išvirtus kalafiorus nusunkiame ir padedame į šalį.
Dubenyje sumaišome tarkuotą sūrį, druską, pipirus, susmulkintus česnakus ir susmulkintas petražoles.
Į sūrio, prieskonių bei žalumynų mišinį supilame išplaktus kiaušinius ir viską šmaišome.
Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir išmaišome viską iki vientisos masės.
Į gautą tešlą suberiame apvirtus kalafiorus ir dar kartą viską išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame po šaukštą blynelių tešlos ir vartant gražiai apkepame abi blynelių puses.
Patiekiame su grietine ar kitokiu mėgstamu padažu.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai