Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kuris miestas buvo Centrines Amerikos federacijos sostine 1831-1838 metais,
Kuris politikas parase politine autobiografija "luzis prie baltijos",
Kuriu nors prekiu gamyba ar pardavima sutelkusiu kapitalistu susivienijimas didesniam pelnui gauti,
Kuriu nors, dazniausiai vienarusiu, daiktu, turinciu moksline, istorine, menine verte, tikslingas rinkimas,
Kurtke arba .....,
Sodžiaus 1-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus 2-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus 3-ioji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus 4-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus 5-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g maltos kalakutienos, 1/2 stiklinės ryžių, svogūnas, morka, 5 šaukštai sviesto, pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų, keli šaukštai smulkintų krapų, 400 g
kopūstų.
Padažui: svogūnas, dėžutė konservuotų luptų pomidorų, žiupsnelis druskos, žiupsnelis cukraus, keli šaukštai smulkintų šviežių krapų.
Gaminimas: Ryžius biriai išvirkite ir sumaišykite su malta kalakutiena. Svogūną susmulkinkite, morką supjaustykite
plonais griežinėliais. Daržoves pakepinkite dviejuose šaukštuose sviesto ir sumaišykite su mėsa. Suberkite smulkintus žalumynus, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir dar sykį išmaišykite. Kopūstų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu ir palikite, kad
atvėstų. Ant jų krėskite paruoštos mėsos ir susukite ritinėlius. Sudėjusi į puodą, užpilkite paukštienos sultiniu, kad apsemtų, uždenkite ir troškinkite 30-40 minučių. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Pomidorus išgriebkite iš marinato ir kartu su kepintais svogūnais sutrinkite
elektriniu plakikliu. Pasūdykite, pagardinkite smulkintais šviežiais krapais ir apliekite balandėlius. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|