Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 porcijoms

600 g kalakutienos  faršo;
1 kiaušinis;
150 g sviesto;
druskos ir ką tik maltų pipirų;
kapotų žalumynų.

Garnyrui:
500 g šparaginių pupelių;
1 citrinos sulčių;
200 ml grietinėlės;
2 valg. š. grūdėtųjų garstyčių;
druskos ir ką tik maltų pipirų.

Gaminimas:
Faršą sumaigykite šakute, įmuškite kiaušinį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, kapotais žalumynais ir gerai išminkykite. Iš faršo masės formuokite nedidelius apvalius maltinukus ir iš abiejų pusių patroškinkite svieste.
Garnyrui šparagines pupeles nuplaukite, nusausinkite, galiukus nuvalykite, sumeskite į verdantį vandenį, supilkite citrinos sultis ir apie 4 min. pavirkite ant silpnos ugnies. Nuvarvinkite ir apkepkite keptuvėje. Tada supilkite grietinėlę, sudėkite garstyčias, paskaninkite pipirais, pasūdykite ir troškinkite, kol padažas sutirštės. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai