Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lakštingalos Sodų 6-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 7-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 8-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakštingalos Sodų 9-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lakūnų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g žiedinių kopūstų druskos 300 g briuselinių kopūstų 500 g kalakutų krūtinėlių 1 a. š. sezamų aliejaus 0,4 a. š. mėsos sultinio miltelių juodųjų pipirų 100 ml baltojo
vyno čiobrelių šakelė 6 petražolių šakelės 40 g sviesto 2 v. š. grietinės 4 pomidorai tarkuoto muskato 1 česnako skiltelė
Gaminimas: Užvirinti apie du litrus vandens, įberti druskos. Žiedinį ir briuselinius kopūpstus nuvalyti. Žiedinį kopūstą perpjauti į
4 dalis ir 10 minučių virti pasūdytame vandenyje ant stiprios ugnies. Briuselinius kopūstus virti 7 minutes. daržoves perlieti šaltu vandeniu. Iš karto sudėti į keptuvą ir uždengti. Krūtinėles įtrinti aliejumi, apibarstyti sultinio milteliais ir sudėti į keptuvą. Supilti baltąjį vyną, pagardinti
prieskoniais, uždengti ir 20 minučių troškinti ant silpnos ugnies. Sviestą pašildytose lėkštėse sutrinti šakute, sukrėsti grietinę ir įberti druskos. Pomidorų viršūnėles įpjauti kryžmai, į įpjovas įdėti po česnako griežinėlį. Daržoves pagardinti sviesto ir grietinės padažu. Uždengti ir šiek
tiek pašildyti, paskaninti muskatu. Pomidorus sudėti prie mėsos, pasūdyti. Uždengti ir dar keletą minučių patroškinti.
|
|
|
|
|