Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
laiško,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame veikia seniausias pasaulyje (ikurtas 1843 m.) Tivolio atrakcionu ir poilsio parkas,
Miestas, kuriame vyksta kantri muzikos festivalis,
Miestas, kurio pakrastyje yra isikures Mini Europos parkas, kuriame galima rasti visu Europos sostiniu zymiausiu pastatu modelius,
Miestas, kurio pavadinimas kilo nuo indenisko zodzio "laukinis svogunas",
Miestas, kurio pavadinimas oficialiai laikomas ilgiausiu pasaulyje (itrauktas i Gineso rekordu knyga) ,
Poilsio 2-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Poilsio 3-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Ramunių g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Rasos g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Rožių g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kalakutienos faršo 3 a. š. krakmolo 1 svogūnas 1 morka 3 skiltelės česnako Santa Maria druska-pagal skonį Santa Maria pnekių rūšių pipirų mišinio-pagal skonį Santa Maria
džiovinti čiobreliai -žiupsnelį Petražolių 2 kiaušiniai 250 g sluoksniuotos bemielės tešlos 1 kiaušinio baltymo patepimui Daržovių papuošimui
Gaminimas: Kalakutienos faršą sudedame į indą. Supjaustome česnakus ir svogūnus, morkas sutarkuojame.Į keptuvę sudedam
morkas, įpilame truputėlio aliejaus, sudedame svogūnus ir česnakus ir viską pakepiname keletą minučių. Į indą su mėsą įmušame du kiaušinius, įberiame pagal skonį druskos, pipirų, čiobrelius, įdedame krakomolą, pakelpintas morkas su svogūnais ir česnakais ir viską išminkome rankomis. Iš
mėsos formuojame kūgį, mažais gabalėliais,o ne visą mėsą formuoti, imam po truputį ir dedam dedam .Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40-50 minučių. Per tą laiką atšildykite šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą. Iškočiojame ir supjaustome juostelėmis. Išimam iškepusią mėsą ir truputėlį
atvėsinam. Apsukame sluoksniuota tešla ir vietomis ją prismaigstykite dantų krapštukais, ant kurių vėliau iškepus pridėsim daržoves. Plaktu kiaušinio baltymu ištepame tešlą ir pašauname mėsą kepti dar maždaug apie 20 minučių. Ir iškepus puošiame pagal savo fantaziją. Skanaus.
|
|
|
|
|