Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vinciūniškių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 500 g miltų, 250 ml pieno; 1 kiaušinis; 3 v.š cukraus; 5 v.š. tirpinto sviesto; druskos; 1 pakelis sausų mielių.
Pertepimui: cukraus, aguonų, migdolinių
plokštelių, tirpinto sviesto.
Gaminimas: Užminkome įprastą mielinę tešlą ir pakildiname du kartus. Tešlą daliname į tris dalis. Viena turi būti pati mažiausia, bus gėlės viduriukas. Kitos dalys turi truputį skirtis, viena dalis turi būti didesnė. Tas dvi dalis daliname į keturias
dalis. Imame po gabaliuką tešlos ir kočiojame apvalų blyną, jį aptepame sviestu ir apibarstome cukrumi, imame kitą gabaliuką, kočiojame , dedame ant pirmojo viršaus, tepame sviestu ir barstome cukrumi. Taip sudedame keturis blynus, viršutinio netepame. Viską dedame į kepimo formą ir įpjauname
į aštuonias dalis kaip parodyta nuotraukoje. Žiedlapius atlenkiame. Tą patį padarome su kita tešla ir dedame į gėlės vidurį, vėl daliname į aštuonias dalis ir atlenkiame žiedlapius. Į gėlės viduriuką dedame likusį tešlos gabaliuką, į jo vidų galima įdėti šaukštą džemo ar uogienės. Viską aptepame
kiaušiniu, apibarstome aguonomis ir migdolais. Dedame, kad pakiltų. Kepame 180 l temp. apie 30-40 min.
SKANAUS!
|
|
|
|
|