Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pas Katiną, Svečių Namai, Kavinė, Maisto Prekių Parduotuvė,
Pas katiną,
Pas Jurgitą, J. Pudimskaitės įmonė,
Pas Jūratę,
Pas Julijų, Kirpykla,
Kastinės g., Kisiniškių k., Vilkaviškio r. sav.,
Santakos g., Kisiniškių k., Vilkaviškio r. sav.,
Simanėliškių g., Kisiniškių k., Vilkaviškio r. sav.,
Ateities g., Klampučių k., Vilkaviškio r. sav.,
Jaunimo g., Klampučių k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 500 g miltų 30 g mielių 70 g cukraus 50 g kapotų migdolų 100 g minkšto sviesto 1 kiaušinis citrinų esencijos
Įdarui: 200 g nuplikytų ir sumaltų aguonų 100
g cukraus 1 kiaušinio
Glajui: 1-2 plytelės šokolado 80 g grietinėlės
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų suminkykite mielinę tešlą. Pakilusią tešlą pamaišykit, kad išeitų oras. Įdarui sumaišykite aguonas, cukrų bei kiaušinį. Iš tešlos iškočiokit stačiakampį ir
užtepkite įdaru. Suvyniokite vyniotinį, galus truputį užlenkite. Vyniotinį dėkite į skardą ir palikite, kad pakiltų. Kepkite 40 min, 200 C orkaitėje. Iškepusį apliekite glaistu. Skanaus! Patarčiau dar dėti razinų ir cukatų.
|
|
|
|
|