Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kosmineje erdveje skriejantis mazu matmenu (nuo keliu mikrometru iki keliu simtu metru) kietasis kunas,
Kuriais metais irengta pirmoji kabelines televizijos sistema,
Korporacija, didziausia duomenu baziu valdymo sistemu gamintoja,
Seniausias, nusipelnes, visu gerbiamas kokios nors zmoniu grupes, bendruomenes narys,
Plienu garsejantis miestas, Sirijos sostine,
Liepų g., Sirutiškio k., Kėdainių r. sav.,
Nevėžio g., Sirutiškio k., Kėdainių r. sav.,
Sodų g., Sirutiškio k., Kėdainių r. sav.,
Žemaičių g., Sirutiškio k., Kėdainių r. sav.,
Žvejų g., Sirutiškio k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pyragui: 1 kiaušinio trynio 170 g cukraus 100 g sviesto 100 g grietinės 0,5 arbatinio šaukštelio Santa Maria kepimo miltelių 2 puodelių miltų 1 arbatinį šaukštelį Santa Maria
vanilinio cukraus, lašelį migdolų esencijos
Įdarui naudosime: 2-3 šaukštai abrikosų arba persikų džemo 100 g sviesto 100 ml grietinėlės 100 g cukraus 300 g įvairiausių riešutų (gali būti migdolai, graikiški, lazdyno, pistacijų, anakardžių
riešutai)
Gaminimas: Kiaušinio trynį išsukame su cukrumi. Pilame išlydytą sviestą, dedame grietinę, viską išmaišome. Suberiame miltus ir kepimo miltelius...minkome. Jei trūksta miltų pridedame tiek, kad tešlą būtų įmanoma kočioti. Tešlą dedame į šaldiklį pusvalandžiui.Tešlą
iškočiojame, tiesiame į skardą ir šauname į įkaitintą orkaitę (180 laipsnių) 10 minučių. Kol tešla šiek tiek pakils pasiruošiame karamelinį riešutų įdarą. Riešutus reikia užpilti šlakeliu romo ir leisti bent pusvalandžiui pamirkti. Tuo metu, kai virtuvė po truputį pildosi nuostabiausiais kvapais
keptuvėje išlydome sviestą, supilame cukrų ir kepiname, kol masė ims ruduoti. Tuomet supilame grietinėlę smarkiai maišydami, kad neliktų gumuliukų, truputį pakaitinus supilame įmirkusius riešutus. Mmmm, įspėju nepradėkite kabinti šios nuostabiai kvapnios masės, neliks pyragui. Išsitraukiame tešlą iš
orkaitės, ją patepame džemu ir užpilame karamelės, riešutų ir romo masę. Kepame, kol pyrago viršus ims ruduoti (apie 20-25 min).
|
|
|
|
|