Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pramonės g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Rentos g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Slėnio g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Šermukšnių g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Vingio g., Stančių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g mielių 200 g cukraus 1 stiklinė pieno 400 g sviesto 1 kg miltų 1 apelsino žievelė 0,5 l įvairių susmulkintų džiovintų vaisių ir riešutų 100 g romo 2 šaukštai meduolių
prieskonių druska
Gaminimas: Apelsiną gerai nuplauname ir nutarkuojame jo žievelę. Ją sumaišome su 2 šaukštais cukraus ir sudedame į 0,5 l talpos stiklainį. Toliau į jį pridedame įvairių susmulkintų džiovintų vaisių bei riešutų, užpilame romu ir laikome per naktį. Miltus
supilame į didelį dubenį. Mieles išsukame su 2-3 šaukštais cukraus, užpilame šiltu pienu ir sumaišome su miltais. Tešlą uždengiame, pastatome šiltai ir kildiname apie 30 min. Tada į tešlą įmaišome sutarkuotą sviestą, prieskonius, likusį cukrų ir minkome, kol tešla atšoka nuo dubens kraštų. Vėl
kildiname 1 val. Tada įminkome džiovintus vaisius. Skardą patepame riebalais, dedame gerai išminkytą pyragą, dar truputį pakildiname ir kepame apie 1 val. vidutinio karštumo orkaitėje.
|
|
|
|
|