Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Svarbiausias valstybes miestas,
Karaliaus, imperatoriaus, gubernatoriaus normatyvinis aktas,
Lengvasis automobilis, kurio kebulas uzpakalyje tarsi istrizai nukirstas, o pro pakelta uzpakaline sienele galima patekti i masinos vidu ir sukrauti ten daugiau bagazo, negu telpa paprastoje bagazineje,
Nuo gaisro nukentejes zmogus,
Mokslas apie klausa,
Žalioji g., Skriaudžių k., Prienų r. sav.,
Beržų g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Dzūkų g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Kauno g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Klevų g., Stakliškių k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g. išvalytų kalmarų, 1 svogūnas, 200 g. grietinės, 100 g. sauso balto vyno.
Gaminimas: Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai
gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Į svogūnus supilti grietinę, vyną, sudėti supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinti dar apie 5 minutes. Patiekti su ryžiais arba spagečiais. Jūros gėrybių patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|