Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, apysakos "Gyvenimas po klevu" autorius,
Viena seniausiu pasakojimu formu, atsiradusi kaip besiformuojancios istorines savimones israiska, susijusi pradzioje su karo zygiu bei valstybes ivykiu kronika,
Rusu mechanikas, 1763m. sukures pirmaja automatinio veikimo garo masina,
Budos - budizmo pradininko, vardas: Sidharta .....,
Placiakraste skrybele is palmes plausu,
Plytinės g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Pramonės g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Purienų g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Pušynėlio g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Pušyno g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
200 g atvėsintų kalmarų 1 šakelė šviežių mėtų 1 arb. š. pankolio sėklų 1 valg. š. susmulkinto svogūno 1 valg. š. smulkintų konservuotų pomidorų
1 valg. š. laimo
sulčių 1 valg. š. kaparėlių 1 valg. š. pankolio 1 valg. š. sviesto
1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų 1 žiupsnis druskos 2 riekelės Ciabatta duonos 2 skiltelės česnako Čili pipirai (pagal skonį) Alyvuogių
aliejaus
Gaminimas:
"Ciabatta" duoną suplėšykite, pabarstykite pipirais, druska, išspauskite česnako bei apšlakstykite alyvuogių aliejumi (ypač grynu). Pašaukite į 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę, kol apskrus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite
aliejaus, sudėkite pankolio sėklas ir kaparėlius. Po to dėkite svogūną, česnaką, pankolį. Trumpai pakepinkite. Sudėkite kalmarus, juos taip pat apkepinkite ir sudėkite likusius ingredientus. Serviravimas: ant lėkštės sudėkite apskrudusius "Ciabatta" gabalėlius. Ant jų
sudėkite apkepintus kalmarus. Užbaikite šviežiais čiliais, mėtomis, laimo sultimis ir aliejumi. Skanaus! Toks paruošimas tinka ir kitoms jūros gėrybėms.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau
informacijos:www.ciopciop.lt
Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis
|
|
|
|
|