Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naujokai,
okeanija,
ledo ritulio sala,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pirmasis rasytines teises kodeksas, apie 1700 m. pr. Kr. paskelbtas Babilone,
Linija einanti lygiagreciai pusiaujui ir nustatanti platumas (siaures ir pietu) ,
Suolininko i auksti irankis? stiklo pluosto arba kitokiu medziagu ivairaus ilgio strypas, suolio metu naudojamas kaip atrama kunui per kartele perkelti,
Anglu politikas, filosofas bei rasytojas (1561-1626), teiges, kad mokslo paskirtis? uzkariauti gamta,
Netiketas siuzeto pasikeitimas,
Juozo Andriuškevičiaus g., Želsvos k., Marijampolės sav.,
Lauko g., Želsvos k., Marijampolės sav.,
Miško g., Želsvos k., Marijampolės sav.,
Senosios Želsvos g., Želsvos k., Marijampolės sav.,
Sodų g., Želsvos k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
200 g atvėsintų kalmarų 1 šakelė šviežių mėtų 1 arb. š. pankolio sėklų 1 valg. š. susmulkinto svogūno 1 valg. š. smulkintų konservuotų pomidorų
1 valg. š. laimo
sulčių 1 valg. š. kaparėlių 1 valg. š. pankolio 1 valg. š. sviesto
1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų 1 žiupsnis druskos 2 riekelės Ciabatta duonos 2 skiltelės česnako Čili pipirai (pagal skonį) Alyvuogių
aliejaus
Gaminimas:
"Ciabatta" duoną suplėšykite, pabarstykite pipirais, druska, išspauskite česnako bei apšlakstykite alyvuogių aliejumi (ypač grynu). Pašaukite į 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę, kol apskrus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite
aliejaus, sudėkite pankolio sėklas ir kaparėlius. Po to dėkite svogūną, česnaką, pankolį. Trumpai pakepinkite. Sudėkite kalmarus, juos taip pat apkepinkite ir sudėkite likusius ingredientus. Serviravimas: ant lėkštės sudėkite apskrudusius "Ciabatta" gabalėlius. Ant jų
sudėkite apkepintus kalmarus. Užbaikite šviežiais čiliais, mėtomis, laimo sultimis ir aliejumi. Skanaus! Toks paruošimas tinka ir kitoms jūros gėrybėms.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau
informacijos:www.ciopciop.lt
Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis
|
|
|
|
|