Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 gramų krevečių be kevalo
Marinatui:
2 vienetai raudonųjų pipirų
50 mililitrų baltojo vyno
150 mililitrų alyvuogių aliejaus
2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių
2 žiupsneliai druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
Papuošimui:
1 gūželė salotų


Gaminimas:
Išvalome pipiro sėklas ir supjaustome kubeliais.
Pipirus sumaišome su vynu, aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais.
Krevetes užpilame gautu marinatu. Palaikome apie 2h.
Krevetes kartu su marinatu pakepiname ant keptuvės.
Krevetes patiekiame ant salotos lapų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai