Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bubilo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Buivydiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bukčių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bulvikio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Burbiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 karališkos pangasijos filė 1 stiklinė marinuotų grybų (galima ir žalių) 2 galvutės svogūno pipirų druskos pagal skonį 1 citrinos sulčių aliejaus kepimui 2 v.š. grietinės 2
v.š. sviesto naminio
Gaminimas: Žuvies file atitirpinkite, apšlakstykite citrinos sultimis ir įtrinkite su druska bei pipirais, palikite pasistovėti 20 minučių. Grybus sumaišykite su smulkintu svogūnu. Imkite vieną gabalą filės ją perpjaukite per pusę, nes žuvies gabalai yra
labai dideli, bet galima ir visa susukt. Šiuo atveju aš pjoviau per pusę. Dėkite grybų įdaro ir susukite. Galima persmeigti su smeigtuku, bet kad tvirčiau laikytųsi, susukite su siūlu. Dėkite į skardą, išteptą aliejumi, ant viršaus sudėkite sviestą ir šaukite į įkaitintą orkaitę 5-7
minutėms. Po to, kai parus, uždėkite ant viršaus grietinės ir dar pakepkite 15 minučių. Patiekite su bulvėmis ar ryžiais bei kitokiu garnyru. Skanaus!
|
|
|
|
|