Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulioenos karbonadinės mėsos 2 kiaušiniai 5 - 6 šaukštai miltų druska pipirai 5 skiltelės česnakų Padažui: 1 šaukštelis miltų 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas
smulkintų krapų ir petražolių 10 g sviesto druska
Gaminimas: Mėsą supjaustome, pamušame, įtriname druska ir išspaustu česnaku. Pavoliojam plaktam kiaušinyje, tada į miltus ir apkepame iš abiejų pusių. Padažui išlydome sviestą, įpilame pieną, beriam miltus, žoleles ir
druską. Viską išplakam su šluotele ir maišydami užverdam. Kai pradeda tirštėti, nukeliam nuo ugnies. Tiekiant mėsa ir bulvės apipilami padažu.
|
|
|
|
|