Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Pavasario balsai", poemu "Jaunoji Lietuva", "Raseiniu Magde", "Musu vargai", dramu "Kestucio mirtis", "Vytautas pas kryziuocius", "Didysis Vytautas - Karalius" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Baltosios dienos", "Amzinas zydas", "Krintancios zvaigzdes", "Zenklai ir stebuklai", "Saukiu as tauta", "Per pasauli keliauja zmogus", "Tarp zemes ir dangaus" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Per pasauli keliauja zmogus", "Didzioji kryzkele" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Raudoni sermuksniai", "Vejas rugiuos", "Varpo kelimas", "Po tylinciom zvaigzdem", "Lapkricio medis", "Tamsus buvo ziedai", "Trecias brolis", "Tamsos varpai, sviesos varpai" autorius,
Lietuviu poetas, poezijos rinkiniu "Vizijos", "Poezija", "Zmogaus apnuoginta sirdis", "Po ukanotu nezinios dangum" autorius,
Bajorų Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulioenos karbonadinės mėsos 2 kiaušiniai 5 - 6 šaukštai miltų druska pipirai 5 skiltelės česnakų Padažui: 1 šaukštelis miltų 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas
smulkintų krapų ir petražolių 10 g sviesto druska
Gaminimas: Mėsą supjaustome, pamušame, įtriname druska ir išspaustu česnaku. Pavoliojam plaktam kiaušinyje, tada į miltus ir apkepame iš abiejų pusių. Padažui išlydome sviestą, įpilame pieną, beriam miltus, žoleles ir
druską. Viską išplakam su šluotele ir maišydami užverdam. Kai pradeda tirštėti, nukeliam nuo ugnies. Tiekiant mėsa ir bulvės apipilami padažu.
|
|
|
|
|