Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:

Nugarinės arba kumpio
Druskos, pipirų
Morkų
Svogūnų
Ferm. sūrio
Majonezo
Džiuvėsėlių
Kiaušinio


Gaminimas:
1. Mėsytę supjaustykite riekelėmis ir išmuškite, tada paprieskoniuokite ir leiskite pasimarinuoti bent valandai. (Aš palikau per naktį). Prieš kepant pavoliokite kiaušinio plakinyje ir džiuvėsėliuose. Kepk gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
2. Pakepinkite smulkintą svogūną ir tarkuotą morką.
3. Fermentinį sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su majonezu.e
4. Ant iškeptų kepsnelių išdėliokite kepintas morkas su svogūnu bei fermentinį sūrį su majonezu. Ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydys apie 10 minučių.
Patiekti galima su keptomis bulvėmis: jas supjaustykite į keturias dalis ir apibarstykite druska, bulvių prieskoniais, saldžiosios paprikos milteliais ir kepkite iki 180 ° temp. įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai