Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Birželio 23-iosios g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Biržiškų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Biržų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Bitininkų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Lygioji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
1 šaukštas aliejaus Druska 1 kg karpio 2 šaukštai kvietinių miltų Lauro lapas 0,5 l obuolių sulčių Petražolės 1 šaukštas sviesto 3 svogūnai 0,5 l vandens 20 g
želatinos
Gaminimas: Nulupta žuvis supjaustoma 4 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, suberiami miltai, atskiedžiama vandeniu bei sultimis, sudedami prieskoniai, užvirinama. Į verdantį sultinį sudedama žuvis ir pavirinama ant
silpnos ugnies 30 min., vėliau atšaldoma sultinyje ir gražiai perdedama į gilų pusdubenį. Sultinys nupilamas, pavirinamas, supylus aliejų ir ištirpintą želatiną, dar pakaitinamas ir užpilamas ant karpio. Kai drebučiai sustingsta, žuvis apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|