Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
1 šaukštas aliejaus Druska 1 kg karpio 2 šaukštai kvietinių miltų Lauro lapas 0,5 l obuolių sulčių Petražolės 1 šaukštas sviesto 3 svogūnai 0,5 l vandens 20 g
želatinos
Gaminimas: Nulupta žuvis supjaustoma 4 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, suberiami miltai, atskiedžiama vandeniu bei sultimis, sudedami prieskoniai, užvirinama. Į verdantį sultinį sudedama žuvis ir pavirinama ant
silpnos ugnies 30 min., vėliau atšaldoma sultinyje ir gražiai perdedama į gilų pusdubenį. Sultinys nupilamas, pavirinamas, supylus aliejų ir ištirpintą želatiną, dar pakaitinamas ir užpilamas ant karpio. Kai drebučiai sustingsta, žuvis apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|