Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas ...... Masiotas,
Lietuviu rasytojas ir poetas, dramu "Mindaugas", "Mazvydas", "Katedra" autorius,
Lietuviu rasytojas, apysakos "Gyvenimas po klevu" autorius,
Lietuviu rasytojas, apysaku "Kuprelis", "Vasaros vaises", "Bangos siaucia" ir kt. autorius,
Lietuviu rasytojas, apsakymu "Joniukas", "Kliudziau", "Lazda", "Zvaigzde", "Laimes ziburys", "Brisiaus galas", apysakos "Liudna pasaka" autorius,
Jūros g., Bikavėnų k., Šilutės r. sav.,
Kranto g., Bikavėnų k., Šilutės r. sav.,
Pievų g., Bikavėnų k., Šilutės r. sav.,
Beržų g., Degučių k., Šilutės r. sav.,
Gluosnių g., Degučių k., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 155 g miltų 60 g miltinio cukraus 90 g sviesto 2 kiaušinių tryniai 1 šaukštas vandens 12 obuolių (Obuolys) 45 g cukraus 1 šaukštelis cinamono (Cinamonas) 1 šaukštelis
vanilinio cukraus 1 kiaušinio baltymas 1 šaukštelis miltinio cukraus 1 šaukštas sviesto
Gaminimas: Miltus sumaišyti su cukrumi, sudėti kvadratėliais supjaustytą sviestą. Sviestą suminkyti su miltais. Sudėti kiaušinių trynius, įpilti šaukštą vandens, ir suminkyti
tešlą. Ant sviestinio popieriaus iškočioti apvalią formą, kraštus (maždaug 1 cm pločio) apipjauti. Ta juostele apjuosti gilesnės apvalios formos kraštus. Likusią tešlą įdėti į šaldytuvą 20-30 min. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti riekutėmis. 1 šaukštą sviesto ištirpinti
keptuvėje, suberti cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų. Pakaitinti kol ištirps cukrus, sudėti obuolius ir troškinti 10 min., kol obuoliai taps minkšti, tada nuimti dangtį ir dar pakaitinti 5 min. Atšaldyti. Obuolius sudėti į sviestu pateptą formą ir uždengti tešla, gerai apspausti kraštus. Viršų patepti
baltymais ir apibarstyti miltiniu cukrumi. Orkaitę įkaitinti iki 210 C temperatūros ir kepti maždaug 40 min. Pyragą patiekti inde, kuriame kepė, ir valgyti karštą su plakta grietinėle.
|
|
|
|
|