Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žvirgždės g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Ąžuolų g., Ličiūnų k., Pasvalio r. sav.,
Alyvų g., Mikoliškio k., Pasvalio r. sav.,
Eglaičių g., Mikoliškio k., Pasvalio r. sav.,
Kalno g., Mikoliškio k., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g maltos mėsos 3 - 4 bulvės 1 morka 1 paprika sauja makaronų druska, pipirai
Gaminimas: Į trijų litrų puodą įpilam du litrus vandens ir užkaičiam. Maltą mėsą
sumaišome su trupučiu druskos ir pipirų. Formuojame mėsos kukulius ir dedame į verdantį vandenį. Bulves ir morką nuskutame, supjaustome ir dedame į puodą. Paprika supjaustome ir taip pat dedame į puodą. Verdame 15 minučių, pasūdome, įberiame pipirų ir verdame dar 5 min. Po to suberiame makaronus ir
verdame, kol jie išvirs. Puodą nukaičiame ir palaikoma uždengtą dar 15-20 min.
|
|
|
|
|