Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
1????%2527%2522\'\",
1'",
@@jje0c,
(0+5+17-17) --">-1" or 3*2>(0+5+17-17) --,
-1" or 3*2<(0+5+17-17) --,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pašatrijos g., Vaišlaukio k., Kelmės r. sav.,
Vaišlaukio g., Vaišlaukio k., Kelmės r. sav.,
Vaišviliškių g., Vaišviliškių k., Kelmės r. sav.,
Kražių g., Valpainių k., Kelmės r. sav.,
Parko g., Valpainių k., Kelmės r. sav.,
DOPPELHERZ aktiv Zn, Histidinas, Vit.C N30,
DOPPELHERZ aktiv Vitaminai diabetikams N30,
DOPPELHERZ aktiv Magnis 400+B1+B6+B12+Folio r.N30,
DOPPELHERZ aktiv Lašišų taukai Omega-3 N30,
DOPPELHERZ aktiv Fe, Vit.C, Histid, Folio r. N30,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 6 kiaušiniai 150 g cukraus 170 g miltų 1 a.š. kepimo miltelių 100 g maltų migdolų be odelės Įdarui: 3 v.š. tirpios kavos miltelių 5 v.š. kakavos miltelių 500 g
riebios varškės 100 g cukraus 400 ml grietinėlės 4-6 šaukštai migdolų likerio 5 v.š. abrikosų uogienės 250 g "Mascarpone" sūrio 20 vnt. biskvitinių lazdelių Skardai ištepti: 15 g margarino VILNIUS kepiniams
Gaminimas: Orkaitę įkaitinti iki
175 laispnių temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant trynių masės. Suberti migdolus ir sudėti baltymus. Viską atsargiai išmaišyti. Tešlą supilti į
26 cm skersmens torto formą, išteptą margarinu. Kepti 40 min. Ataušinti. Kavos ir kakavos miltelius sumaišyti su 3 šaukštais vandens ir sumaišyti su varške. Suberti cukrų. Įmaišyti standžiai išplaktą grietinėlę. Biskvitą padalyti į tris sluoksnius, apšlakstyti likeriu ir aptepti džemu. 1/3
varškės masės tepti ant apatinio biskvito. Dėti antrą biskvitą ir aptepti antru kremo trečdaliu. Dėti paskutinį biskvitą. Likusį kremą sumaišyti su "Mascarpone" sūriu ir šiuo mišiniu aptepti visą tortą. Šonus papuošti biskvitinėmis lazdelėmis, o viršų papuošti pagal savo
fantaziją. Labai skanus tortas. Skanaus!
|
|
|
|
|