Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Darbininkų g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Draugystės g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Gėlių g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Guobų 1-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Guobų 2-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 šaukštelis tirpios kavos 150 g kvietinių miltų 25 g kakavos 1,5 šaukštelio Santa Maria kepimo miltelių 175 g margarino kepiniams 170 g cukraus 3 kiaušiniai 3 šaukštai
pieno Kremui: 400 ml grietinėlės 2 šaukštai miltinio cukraus 1 šaukštas tirpios kavos
Gaminimas: Kepimo milteliai sumaišomi su išsijotais miltais ir kakava. Dedamas margarinas, kiaušiniai, cukrus ir ištirpinta karštame vandenyje ir atvėsinta kava. Viskas gerai
maišoma apie 2 minutes. Prireikus įpilame šiek tiek pieno, kad masė taptų vientisa. Tešlą dedame į kepimo formą ir kepame apie 45 minutes. Iškepęs pyragas atvėsinamas ir padalinamas į dvi dalis. Ruošiamas kremas, grietinėlė išmaišoma kartu su cukrumi ir šaukštu ištirpintos
kavos. Biskvitai pertepami kremu, viršus taip pat aptepamas. Papuošiama šokolado drožlėm ir kava.
|
|
|
|
|