Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
1 šaukštelis tirpios kavos
150 g kvietinių miltų
25 g kakavos
1,5 šaukštelio Santa Maria kepimo miltelių
175 g margarino kepiniams
170 g cukraus
3 kiaušiniai
3 šaukštai pieno
Kremui:
400 ml grietinėlės
2 šaukštai miltinio cukraus
1 šaukštas tirpios kavos


Gaminimas:
Kepimo milteliai sumaišomi su išsijotais miltais ir kakava. Dedamas margarinas, kiaušiniai, cukrus ir ištirpinta karštame vandenyje ir atvėsinta kava. Viskas gerai maišoma apie 2 minutes. Prireikus įpilame šiek tiek pieno, kad masė taptų vientisa. Tešlą dedame į kepimo formą ir kepame apie 45 minutes.
Iškepęs pyragas atvėsinamas ir padalinamas į dvi dalis.
Ruošiamas kremas, grietinėlė išmaišoma kartu su cukrumi ir šaukštu ištirpintos kavos.
Biskvitai pertepami kremu, viršus taip pat aptepamas. Papuošiama šokolado drožlėm ir kava.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai