Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kuriai priklauso Kokosu salos, esancios Ramiajame vandenyne,
Valstybe, kuriai priklauso Zanzibaro sala, esanti Indijos vandenyne,
Valstybe, kurioje 1770 m. buvo sukonstruotas pirmasis automobilis,
Valstybe, kurioje 1869 metu spalio 1 diena isspausdintas pirmasis pasaulyje pasto zenklas,
Valstybe, kurioje 1954 metais vyko pasaulio futbolo cempionatas,
Raktažolių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rambyno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ramybės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ramygalos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ramioji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 puodelis cukraus 2 kiaušiniai 1 puodelis pasukų 1 šaukštelis kepimo miltelių 1,5 puodelio miltų 40 g kokoso drožlių 1 didelis apelsinas
Gaminimas: 1 puodelio talpa
yra apie 250 ml. 1. Išplakame kiaušinius su cukrumi. 2. Įmaišome pasukas. 3. Suberiame miltus, sumaišytus kepimo milteliais, ir maišome tol, kol tešla tampa vientisa ir be gumulėlių. 4. Įmaišome kokoso drožles ir apelsino gabaliukus. 5. Kepimo formą patepame sviestu ir supilame
tešlą. 6. Pašauname keksą į orkaitę, įkaitintą iki 180° C, 30 minučių. Iškepusį keksą dar karštą aptepkite medumi ir pabarstykite likusiomis kokoso drožlėmis. Skanaus!
|
|
|
|
|