Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
blokavimas,
kas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
ar ismokai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Formules-1 komanda, kurios bolidai varomi "mercedes" varikliais,
Garsiausia XIX a. Pabaigos? XX a. pradzios prancuzu aktore tragike,
Kas pasake:? as neturiu ka pasiulyti isskyrus krauja, asaras, varga ir prakaita",
Filmas, knyga, kuriu su nusikaltimais susijes siuzetas yra kupinas itampos, paslaptingumo, siaubo,
Dramos kurinio autoriaus pastaba pjeses tekste,
Šilų g., Meilūnų k., Biržų r. sav.,
Žibučių g., Meilūnų k., Biržų r. sav.,
Žurnalistų g., Meilūnų k., Biržų r. sav.,
Aušros g., Mieliūnų k., Biržų r. sav.,
Lauko aklg., Mieliūnų k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 stiklinės miltų 1 a. š. Santa Maria kepimo miltelių 200 g margarino 1 stiklinė cukraus 3 kiaušiniai 0,5 stiklinės razinų 6 v. š. maltų migdolų riešutų 0,5 a. š. Santa Maria
gvazdikėlių
Gaminimas: Išsukame margariną su cukrumi. Įmušame kiaušinius, sudedame maltu migdolus bei gvazdikėlius ir gerai išmaišome. Tuomet įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišome tešlą. Galiausiai įmaišome nuplautas razinas. Gautą
tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo skardą. Kepame apie 45-50 minučių 175 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
|
|
|
|
|