Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Filosofijoje - laikina, kintanti, neesmine daikto savybe,
Lietuviu namu ir ugnies dievas,
Lupimasis sluoksniais,
Kolonos tipas, kai si turi savo sudedamaja dali? voliuta,
LDK didziojo kunigaikscio rumu valdytojas, atsakingas uz ivairias iskilmes, ceremonijas,
Saulės g., Dvylikių k., Prienų r. sav.,
Žaros g., Dvylikių k., Prienų r. sav.,
Alyvų g., Gražučių k., Prienų r. sav.,
Sodybų g., Gražučių k., Prienų r. sav.,
Tulpių g., Gražučių k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 obuoliai 100 g margarino 150 g cukraus 2 kiaušiniai 2 a. š. kepimo miltelių 250 g miltų
Gaminimas: Nulupti, išimti sėklas ir smulkiai supjaustyti obuolius. Išsukti
margariną su cukrumi. Įmaišyti kiaušinius ir įsijoti su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Du trečdalius susmulkintų obuolių paskirstyti į sviestu pateptas kepimo formeles, užpilti tešla ir ant viršaus sudėti likusius obuolius. Kepti apie
15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
|
|
|
|
|