Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
V. Krėvės pr., Kauno m., Kauno m. sav.,
Bituko g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Bivylių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Blindžių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Brastos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kepenėlių 2 šaukštai miltų 3 šaukštai grietinės 50 g džiovintų abrikosų Pagal skonį druskos prieskoninės žolelės (petražolės, krapai, baziliko švieži lapeliai) juodieji
pipirai alyvuogių aliejus kepimui garnyrui bulvių košė
Gaminimas: Kepenėles pagardinti durska ir pipirais, sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti 15 minučių. Žalumynus susmulkinti. Abrikosus supjaustyti kubeliais ir suberti į
keptuvę. Šiek tiek pakepinus kepenėles į jas sudėti miltus, grietinę ir viską išmaišyti, suberti žalumynus, ir leisti pakepti dar kokį 20 minučių. Iškepusias patiekti su bulvių koše ir papuošti su žalumynais. Skanaus!
|
|
|
|
|