Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 v. š. grietinės
2 a. š.  kario
2 v. š. alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
Mėsos (geriausia sprandinė)
2 v. š. medaus
2 v. š. citrinos sulčių
Prieskonių, mėsai, aštrių
2 v. š. kečupo
6 agurkų, marinuotų, didelių
1 stiklinės džiovintų daržovių


Gaminimas:
2 mėsos gabaliukus apibarstome aštriais mėsos prieskoniais, įdedame druskos ir pipirų bei sudedame kečupą. Kitus du, gerai ištepame su sumaišytu medumi, citrinos sultimis, kariu ir alyvuogių aliejumi. Paliekame bent porai valandų šaldytuve, kad pasimarinuotų (jei marinavimui neturite laiko, tai palaikykite kokį pusvalandį kambario temperatūroje, bet geriausia būtų kepsnius marinuoti bent parą).
Valandą prieš kepimą, mėsą išimkite iš šaldytuvo, kad truputį sušiltų. Į kepimo formą įtieskite plačią aliuminio foliją.
Kepkite ant grotelių.
Kol mėsa kepa, pasiruošiame padažą. Agurkėlius smulkiai supjaustome, sumaišome su džiovintomis daržovėmis bei sudedame grietinę ir viską gerai išmaišome.
Iškeptus kepsnius patiekiame uždėtus su agurkėlių padažu ir bulvėmis.
Skanaus :*
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 v. š. grietinės
2 a. š. kario
2 v. š. alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
Mėsos (geriausia sprandinė)
2 v. š. medaus
2 v. š. citrinos sulčių
Prieskonių, mėsai, aštrių
2 v. š. kečupo
6 agurkų, marinuotų, didelių
1 stiklinės daržovių, džiovintų 


Gaminimas:
2 mėsos gabaliukus apibarstome aštriais mėsos prieskoniais, įdedame druskos ir pipirų bei sudedame kečupą. Kitus du, gerai ištepame su sumaišytu medumi, citrinos sultimis, kariu ir alyvuogių aliejumi. Paliekame bent porai valandų šaldytuve, kad pasimarinuotų (jei marinavimui neturite laiko, tai palaikykite kokį pusvalandį kambario temperatūroje, bet geriausia būtų kepsnius marinuoti bent parą).
Valandą prieš kepimą, mėsą išimkite iš šaldytuvo, kad truputį sušiltų. Į kepimo formą įtieskite plačią aliuminio foliją.
Kepkite ant grotelių.
Kol mėsa kepa, pasiruošiame padažą. Agurkėlius smulkiai supjaustome, sumaišome su džiovintomis daržovėmis bei sudedame grietinę ir viską gerai išmaišome.
Iškeptus kepsnius patiekiame uždėtus su agurkėlių padažu ir bulvėmis.
Skanaus :*
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai