Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juditos Vaičiūnaitės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juliaus Janonio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juliaus Juzeliūno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jundos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 v. š. grietinės 2 a. š. kario 2 v. š. alyvuogių aliejaus Druskos ir pipirų Mėsos (geriausia sprandinė) 2 v. š. medaus 2 v. š. citrinos sulčių Prieskonių, mėsai,
aštrių 2 v. š. kečupo 6 agurkų, marinuotų, didelių 1 stiklinės džiovintų daržovių
Gaminimas: 2 mėsos gabaliukus apibarstome aštriais mėsos prieskoniais, įdedame druskos ir pipirų bei sudedame kečupą. Kitus du, gerai ištepame su sumaišytu medumi, citrinos sultimis, kariu
ir alyvuogių aliejumi. Paliekame bent porai valandų šaldytuve, kad pasimarinuotų (jei marinavimui neturite laiko, tai palaikykite kokį pusvalandį kambario temperatūroje, bet geriausia būtų kepsnius marinuoti bent parą). Valandą prieš kepimą, mėsą išimkite iš šaldytuvo, kad truputį sušiltų. Į
kepimo formą įtieskite plačią aliuminio foliją. Kepkite ant grotelių. Kol mėsa kepa, pasiruošiame padažą. Agurkėlius smulkiai supjaustome, sumaišome su džiovintomis daržovėmis bei sudedame grietinę ir viską gerai išmaišome. Iškeptus kepsnius patiekiame uždėtus su agurkėlių padažu ir
bulvėmis. Skanaus :*
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 v. š. grietinės 2 a. š. kario 2 v. š. alyvuogių aliejaus Druskos ir pipirų Mėsos (geriausia sprandinė) 2 v. š. medaus 2 v. š. citrinos sulčių Prieskonių, mėsai, aštrių 2 v.
š. kečupo 6 agurkų, marinuotų, didelių 1 stiklinės daržovių, džiovintų
Gaminimas: 2 mėsos gabaliukus apibarstome aštriais mėsos prieskoniais, įdedame druskos ir pipirų bei sudedame kečupą. Kitus du, gerai ištepame su sumaišytu medumi, citrinos sultimis, kariu ir
alyvuogių aliejumi. Paliekame bent porai valandų šaldytuve, kad pasimarinuotų (jei marinavimui neturite laiko, tai palaikykite kokį pusvalandį kambario temperatūroje, bet geriausia būtų kepsnius marinuoti bent parą). Valandą prieš kepimą, mėsą išimkite iš šaldytuvo, kad truputį sušiltų. Į kepimo
formą įtieskite plačią aliuminio foliją. Kepkite ant grotelių. Kol mėsa kepa, pasiruošiame padažą. Agurkėlius smulkiai supjaustome, sumaišome su džiovintomis daržovėmis bei sudedame grietinę ir viską gerai išmaišome. Iškeptus kepsnius patiekiame uždėtus su agurkėlių padažu ir
bulvėmis. Skanaus :*
|
|
|
|
|