Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 antis
5 obuoliai
sauja kmynų
200 g sviesto
druskos
pipirų
15 bulvių
aliejaus
5 pomidorai
2 didelės morkos
1 agurkas
1 svogūnas
Padažui:
raudonas vynas
granatų sėkleklių sauja
apelsino žievelių truputį
citrinos žievelių truputį
tamsaus sojos padažo


Gaminimas:
Po anties skūra pritepti sviesto sumaišyto su prieskoniais ir kmynais. Prikišti išvalytų obuolių ir padėti vieną dieną pasimarinuoti. Morkas nusilupti ir susipjaustyti skiltelėmis. Bulves, morkas, svogūnus gražiai susipjausčius sudėti į celofaninį maišelį užberti druska ir pipirais, bei šiek tiek įpilti aliejaus ir kepti.
Antį pradžiai įdėti į kepimo rankovę, o po to nuimti i rkepti be jos, taip greičiau iškepa. Padaryti padažą iš nurodytų produktų.Kai iškeps antis ją aplieti šiuo padažu. Aplink apdėti pomidorų, agurkų, bulves sudėti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai