Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g jautienos nugarinės
200 g  mėlynųjų slyvų
jautienos prieskonių mišinio
smulkintų rozmarinų
1 citrinos sulčių
1 šaukštelis cukraus
1 žiuosnelis druskos
3 šaukštai aliejaus kepimui


Gaminimas:
Filė nuplauname ir nusausiname. Sumaišome druską, cukrų, jautienos prieskonius, rozmarinus ir citrinos sultis. Mišiniu gerai įtriname mėsą. Palaikome šaldytuve apie 10 minučių. Paruoštą mėsą dedame į “kepimo rankovę”. Į ją įpilame šiek tiek aliejaus ir sudedame slyvas arba įpilame jų sulčių. Kepame 220 laipsnių temperatūroje apie 50 minučių. Iškepusią mėsą atvėsiname. Laikome šaldytuve 6 valandas. Tuomet supjaustome griežinėliais ir tiekiame.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai