Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ateities g., Balceriškių k., Elektrėnų sav.,
Klevų g., Balceriškių k., Elektrėnų sav.,
Sodo g., Balceriškių k., Elektrėnų sav.,
Aušros g., Beižionių k., Elektrėnų sav.,
Bažnyčios g., Beižionių k., Elektrėnų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g jautienos nugarinės 200 g mėlynųjų slyvų jautienos prieskonių mišinio smulkintų rozmarinų 1 citrinos sulčių 1 šaukštelis cukraus 1 žiuosnelis druskos 3 šaukštai
aliejaus kepimui
Gaminimas: Filė nuplauname ir nusausiname. Sumaišome druską, cukrų, jautienos prieskonius, rozmarinus ir citrinos sultis. Mišiniu gerai įtriname mėsą. Palaikome šaldytuve apie 10 minučių. Paruoštą mėsą dedame į “kepimo rankovę”. Į ją įpilame šiek tiek
aliejaus ir sudedame slyvas arba įpilame jų sulčių. Kepame 220 laipsnių temperatūroje apie 50 minučių. Iškepusią mėsą atvėsiname. Laikome šaldytuve 6 valandas. Tuomet supjaustome griežinėliais ir tiekiame.
|
|
|
|
|