Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Verkių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Verkių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Verkių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Versekos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Verslo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 jūrinės lydekos; 2 riekės baltos duonos; 1 didelė sauja saulėje džiovintų pomidorų; 1 sauja marinuotų aitriųjų paprikų; 1 šaukštelis mairūno (geriau šviežias); 1 didelė sauja juodų
alyvuogių be kauliukų; 1 šaukštelis baziliko (geriau šviežias); Alyvuogių aliejus; Druska ir pipirai – pagal skonį; Petražolių šakelės papuošimui; 2 citrinos riekelės.
Gaminimas: Sumalkite duoną arba supjaustykite smulkiais kubeliais, pasmulkinkite paprikas,
pomidorus ir alyvuoges, sumaišykite su keliais šaukštais aliejaus, mairūnu ir baziliku (geriau švieži). Žuvį įtrinkite pipirais ir druska ir į vidų prikimškite duonos mišinio. Dėkite žuvids į kepimo indą, asplinkui sudėkite likusį duonos mišinį, papjaustykite citrinos ir kepkite 200 0C temperatūroje
apie 30 minučių. Iškepusias žuvis papuoškite petražolės šakelėmis. Skanaus :)
|
|
|
|
|