Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Neatskiriamas beduinu palydovas,
Judamojo takelazo laivavirve, kuria pakeliamos ir nuleidziamos bures, rejos, veliavos signalai,
Sis krikscioniu sventasis laikomas riteriu, kareiviu ir ginklininku globeju,
Kiek procentu zemes vandens istekliu sudaro gelas vanduo ,
Senoves graiku mitinis Trakijos dainininkas, muzikantas ir poetas,
Saulėtekio aklg., Budrikų k., Klaipėdos r. sav.,
Šaltinių g., Budrikų k., Klaipėdos r. sav.,
Šilo aklg., Budrikų k., Klaipėdos r. sav.,
Baublių g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Bendikų g., Dargužių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gramų kiaulienos nugarinės (su kaulu), 2 šaukštai tarkuoto imbiero 1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų, 6 šaukštai aliejaus, 3 šaukštai citrinų sultčių, 1 šaukštelis druskos, 1
svogūnas.
Gaminimas: Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje.
Patiekti su daržovių garnyru.
|
|
|
|
|