Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medzio, kaulo, rago, gintaro ir kitu nelabai kietu medziagu apdorojimo technika: astriais irankiais pjaunant, skutant modeliuojamos ivairios trimates formos,
Isgryninta, be policikliniu angliavandeniliu, parafinine alyva,
Felsono desnis: "Ideju vogimas is vieno zmogaus vadinamas plagiatu, vogti jas is daugelio - tai jau .....",
Valstybe, kurios sostine Vindhukas,
Romenu kalendorines sventes [dgs.],
Miško g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Mokyklos g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Pamiškės g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Poilsio 1-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Poilsio 2-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos sprandinės su oda 1 šaukštelis druskos 1 šaukštelis kmynų 3 svogūnai 100 g šoninės 750 g kopūstų 2 šaukštai aliejaus 1/4 šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų 1/4
šaukštelio juodųjų pipirų
Gaminimas: Mėsą sudėti į puodą oda žemyn, įpilti 3/4 l vandens ir užvirinti. Įberti kmynų, druskos, įdėti vieną kubeliais supjaustytą svogūną, uždengti ir palikti 40 minučių. 2 nuluptus svogūnus ir šoninę supjaustyti kubeliais, kopūstus supjaustyti
šiaudeliais. Šaukštą aliejaus sumaišyti su 1/2 šaukštelio druskos, saldžiomis paprikomis ir juodaisiais pipirais. Mėsą sudėti į keptuvą. Odą įpjauti kryžmai “tinkleliu” ir aptepti aliejaus bei prieskoninių mišiniu. Įpilti 1/2 l kiaulienos sultinio, keptuvą pašauti į karštą orkaitę ir apie
valandą kepti, kol suminkštės. Šoninę pačirškinti su šaukštu aliejaus. Keptuvėje likusiuose riebaluose apkepinti svogūnus, suberti kopūstus, įpilti 1/4 l kiaulienos sultinio. Pagardinti šaukšteliu kmynų ir apie 40 minučių troškinti, kol suminkštės.
|
|
|
|
|