Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žaros 8-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 9-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žilvičių g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolo g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Beržo Sodų 1-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g lašišos (du gabalai kepsniams) 1 šaukštas aliejaus 0,5 šaukštelio šviežiai maltų baltųjų pipirų 1 šaukštelis peletrūno 0,5 šaukštelio Santa Maria druskos Padažui: 70 ml
grietinėlės 30 proc. riebumo 50 g pelėsinio sūrio 1 šaukštelis balto sauso vyno
Gaminimas: Lašišą įtriname druska, pipirais ir peletrūnu. Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir kepame iš abiejų pusių po 5-6 minutes. Patiekiame žuvį su padažu. Padažas: į grietinėlę įmaišome
sūrį ir vyną.
|
|
|
|
|