Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodžiaus g., Kalviškių k., Vilniaus r. sav.,
Šilo g., Kalviškių k., Vilniaus r. sav.,
Vietinė g., Kalviškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalioji g., Kalviškių k., Vilniaus r. sav.,
Mokylos g., Kapitulščiznos k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 šaldytų jūros lydekų filė (apie 900 g) 3 svogūnai 3 morkos aliejaus miltų Marinatui: 1 l vandens spirito acto (9 procentų) cukraus druskos 6 juodieji
pipirai 2-3 laurų lapeliai šakelė juozažolių
Gaminimas: Iš marinatui skirtų produktų paruošiame saldžiarūgštį marinatą ir atvėsiname. Šaldytų jūros lydekų filė atšildome, įtriname žuvies prieskoniais (su druska) ir laikome 1 val. Tuomet supjaustome nedideliais
gabalėliais, apvoliojame miltuose ir iškepame aliejuje. Atvėsusią žuvį sudedame į marinatą. Svogūnus bei morkas supjaustome griežinėliais ir sudedame į marinatą. Taip paruoštą žuvį laikome kambario temperatūroje 1 parą. Žuvį patiekiame inde su marinatu, morkų ir svogūnų
griežinėliais. Papuošiame petražolių šakelėmis. Iš morkų griežinėlių galima išpjauti gėlytes, širdeles arba žvaigždutes, tuomet patiekalas bus šventiškesnis.
|
|
|
|
|