Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karklės 2-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Karklės 3-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Karklės 4-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Karklės g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Kaštonų g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiuko broilerio 0,5 l šviesaus alaus 5 skiltelių česnako 1 kilogramo bulvių 1 Svogūno 2 v. š. augalinio aliejaus Rozmarino Čiobrelio Paprikos
miltelių Ožragės Druskos
Gaminimas: Į puodą įdėkite vištą, apipilkite ją alumi, gausiai pridėkite prieskonių, trinto česnako, druskos (nebūtina). Vištą įtrinkite ir palikite valandai marinuotis. Tada ant butelio pamaukite vištą ir kepkite 180 ° C
temperatūroje apie 90 minučių. Kepimo metu vis apšlakstyti vištą alumi , jog susidarytų traški plutelė. Likus vištai kepti 40 - 50 minučių, pridėkite pjaustytų bulvių su svogūnais (apšlakstykite jas aiejumi). Skanaus :)
|
|
|
|
|