Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 viščiuko broilerio
0,5 l šviesaus alaus
5 skiltelių česnako
1 kilogramo bulvių
1 Svogūno
2 v. š. augalinio aliejaus
Rozmarino
Čiobrelio
Paprikos miltelių
Ožragės
Druskos


Gaminimas:
Į puodą įdėkite vištą, apipilkite ją alumi, gausiai pridėkite prieskonių, trinto česnako, druskos (nebūtina). Vištą įtrinkite ir palikite valandai marinuotis.
Tada ant butelio pamaukite vištą ir kepkite 180 ° C temperatūroje apie 90 minučių. Kepimo metu vis apšlakstyti vištą alumi , jog susidarytų traški plutelė.
Likus vištai kepti 40 - 50 minučių, pridėkite  pjaustytų bulvių su svogūnais (apšlakstykite jas aiejumi).
Skanaus :)
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai