Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vismaliukų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vismaliukų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vismaliukų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vismaliukų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vismaliukų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 vidutinio dydžio skumbrės (apie 300 g kiekviena) 1 kg bulvių 2 žaliosios citrinos 2 konservuotos paprikos 2-3 skiltelės česnako 0,5 šaukštelio kmynų 0,5 šaukštelio kalendros 4
šaukštai alyvuogių arba saulėgrąžų aliejaus Druskos pagal skonį
Gaminimas: Bulves perpjaukite per pusę ar į keturias dalis, priklauso nuo bulvės dydžio. Bulves pavirkite apie 10 minučių, nusausinkite ir sudėkite į kepimo indą. Žuvis išdarinėkite ir įtrinkite prieskonių
mišiniu. Prieskonių mišinys: sutrinti česnakai sumaišyti su kmynais, druska, aliejumi, susmulkinta paprika ir kalendra. Suprieskoniuotas žuvis sudėkite ant bulvių. Citrinas perpjaukite į keturias dalis ir sudėkite ant žuvies. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30
minučių.
|
|
|
|
|