Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
(0+5+17-17) --">-1" or 3*2>(0+5+17-17) --,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Styginis rusu liaudies muzikos instrumentas, panasus i kankles,
Du broliai gyvena, niekados vienas kito nemato. Kas,
Stiprus saltas, sausas vejas pietu prancuzijoje, puciantis nuo kalnu,
Panasiai skambantys, bet visai skirtingas reiksmes turintys zodziai,
Kaip vadinami to paties elemento atomai, kurie turi skirtinga neutronu skaiciu,
Paupio g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Perėjimo g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Pienių g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Pietų g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Prienų g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 1 pakelis „Maggi idea vištienai“ 2 šaukštai majonezo
Gaminimas: Vištieną įtriname „Maggi Idea vištienai“ sausais prieskoniais ir majonezu. Ir
palaikyti šaldytuve bent per naktį. Tuomet įkaitinti orkaitę iki 180 C karščio, dėti vištą į „celofaninę rankovę“, prakirpti viršuje nedidelę skylutę, kad garuotų ir kepti apie 80 minučių, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta Marinatui: 1 pundelis petražolių 1 v.š. kmynų 1 v.š. druskos 1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų 3 skiltelės česnako 3 v.š. aliejaus 1 a.š. acto 3 lapeliai šviežio
baziliko
Gaminimas: Petražoles ir baziliko lapelius susmulkiname. Kmynus sumalame. Česnako skilteles susmulkiname. Marinato ingredientus sumaišome. Jais įtriname vištą. Užpilame aliejumi ir actu. Acto galima ir nepilti, pagal kiekvieno skonį. Višta marinuotis turėtų
bent 4-5h, o geriausiai palikti per naktį. Kepti galima ir orkaitėje, ir ant laužo :)
|
|
|
|
|