Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g vištienos
Majonezo
Pomidorų padažo
Prieskonių

Gaminimas:
Vištieną ištrinti prieskoniais, majonezo ir pomidorų padažu ir palikti nakčiai. Kepti orkaitėje arba grilyje. Patiekti su daržovėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,5 kg vištienos ketvirčių
Marinatui:
3 skiltelės česnako
2 a.š. druskos
0,5 a.š. maltų juodųjų pipirų
0,5 a.š. cukraus
3 v.š. aliejaus
2 a.š. citrinos sulčių


Gaminimas:
Vištienos ketvirčius galima susmulkinti.
Vištieną įtriname prieskoniais, užpilame aliejaus, citrinos sulčių.
Vištiena marinuotis turėtų bent 2 val., o geriausia palikti visai parai.
Vištieną kepame ant grotelių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai