Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Žuvies gabaliukų arba filė gabaliukų
žuvies prieskonių
miltų ir vandens tešlos gamybai
1 didelio obuolio
šaukšto aliejaus obuolio apkepimui
aliejaus arba taukų žuvies kepimui
sojos pieno, jei troškinsit žuvį


Gaminimas:
Žuvies gabaliukus paprieskoniuojam, apvoliojam juos tešloje ir kepam ant aliejaus ar taukų. Iškeptus sudedame į pieną ir užviriname, paverdam apie 1 - 2 min. Į įkaitintą aliejų dedame nulupto obuolio griežinelių ir pakepame iš abiejų pusių. Į lėkštę dedame obuolio griežinėlį, žuvies gabaliukus ir vėl obuolio riekelę. Tiekiam su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai