Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Talkos Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tarandės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tarpkalnio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tarpučių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Taugotiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 gabaliukai žuvies 100 ml apelsinų sulčių 3 v. š. citrinos sulčių Druska Pipirai 1 a. š. smulkintos kalendros 2 a. š. acto Čili prieskonių 1,5 česnako miltelių 1,5
tarkuoto imbiero
Gaminimas: Žuvį įtrinti druska ir užpilus acto marinuoti 30 min. Nuplauti vandeniu. Sumaišyti apelsinų, citrinų sultis su imbieru, česnako prieskoniais, kalendra, čili prieskoniais. Žuvį įtrinti gautu marinatu, pabarstyti pipirų, marinuoti 1 valandą. Žuvį kepti
180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
|
|
|
|
|