Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 83-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 84-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 85-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 86-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 gabaliukai žuvies 100 ml apelsinų sulčių 3 v. š. citrinos sulčių Druska Pipirai 1 a. š. smulkintos kalendros 2 a. š. acto Čili prieskonių 1,5 česnako miltelių 1,5
tarkuoto imbiero
Gaminimas: Žuvį įtrinti druska ir užpilus acto marinuoti 30 min. Nuplauti vandeniu. Sumaišyti apelsinų, citrinų sultis su imbieru, česnako prieskoniais, kalendra, čili prieskoniais. Žuvį įtrinti gautu marinatu, pabarstyti pipirų, marinuoti 1 valandą. Žuvį kepti
180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
|
|
|
|
|