Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kilogramas karpio,
1 šaukštas kvietinių miltų,
0.5 stiklinės aliejaus,
3 juodųjų pipirų,
2 lauro lapeliai,
4 šaukštai džiūvėsėlių,
Druskos truputį

Gaminimas:
Išvalytas karpis supjaustomas, apibarstomas miltais, sumaišytais su maltais prieskoniais ir druska, apvoliojamas džiūvėsėliais ir kepamas aliejuje. Prie jo galima tiekti krienų, keptų bulvių, troškintų kopūstų ar šviežių daržovių salotų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,5 kg karpis
2 galvos svogūno
200 g lašinių
150 g graikinių riešutų
1 pundelis žalumynų
Druskos pagal skonį
0,5 paprikos


Gaminimas:
Karpį išvalykite ir nuplaukite šaltu vandeniu.
Žuvį įtrinkite druska.
Viršų žuvies įpjaukite ir sudėkite lašinių juosteles.
Sukapokite graikinius riešutus ir svogūnus.
Įkaitinkite keptuvėje 1 šaukštą aliejaus ir pakepinkite riešutų ir svogūnų masę 2-3 minutes.
Riešutų ir svogūnų mase įdarykite žuvį.
Apibarstykite žuvį susmulkinta paprika ir kepkite apie 45 minutes 160 laipsnių orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai